Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره فیلم سکانس بیداری خراسان رضوی، امید را اصل فراموش شده و کم‌رنگی در جشنواره فیلم فجر دانست و گفت: در گام دوم انقلاب و بیانیه رهبر معظم انقلاب یکی از کلید واژه‌های اصلی امید است.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، هفدهمین دوره جشنواره فیلم فجر مشهد در حالی به پایان روز ششم خود رسید که حدودا بیشتر فیلم‌های خوب از نگاه تماشاگران به اکران درآمده و طی دو سه روز گذشته سینماهای مشهد شاهد حضور پرشور تماشاگران مشتاقی بود که برای دیدن آثار برترین رویداد فرهنگی هنری کشور، چشم به پرده نقره‌ای دوختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«خروج» آخرین ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا، «پسرکشی» اثر محمدهادی کریمی، «روز صفر» سعید ملکان و «لباس شخصی» به کارگردانی امیرعباس ربیعی چهار اثری بود که امشب در سینمای رسانه یعنی سینما آفریقا اکران شد.

تشویق ممتد برای «روز صفر»

امشب نیز همزمان با اکران اثر سعید ملکان در سینما آفریقا، جمعیت بسیاری برای تماشای فیلم حضور پیدا کردند و این نشانه هوشمندی مخاطبان برای گلچین کردن آخرین آثار سینمایی کشور است.

تشویق‌های ممتد تماشاگران و اهالی فرهنگ و هنر که به تماشای این اثر نشسته بودند؛ نشان از کار خوب کارگردان و بازیگران روز صفر بود.

داستان فیلم به عبدالمالک ریگی و اتفاقات پیرامون او از دید یک مامور امنیتی می‌پرداخت و با بازی خوب ساعد سهیلی و امیر جدیدی فیلم دیدنی شده بود و صحنه‌های اکشن فیلم مخاطب را تا انتها میخکوب کرده بود.

ریتم تند فیلم در اواسط آن اجازه فکر کردن به مخاطب نمی‌داد و باید کاملا حواس مخاطب معطوف فیلم می‌بود تا لحظه‌ای از اتفاقات را از دست ندهد.

«روز صفر» در ژانر جاسوسی قوی است

مجتبی محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص فیلم «روز صفر» گفت: از این اثر انتظار بیشتری داشتم چرا که منتقدان بسیاری از این فیلم تعریف کرده بودند اما آنچه در این فیلم مشهود بود از این مسئله حکایت داشت که به تکنیک و ساخت صحنه‌های جذاب و اکشن بیشتر از محتوا توجه شده است.

دبیر جشنواره فیلم سکانس بیداری خراسان رضوی با بیان اینکه فیلم حتی یک خط پاسخ ادعاهایی ریگی فیلم را نمی‌داد، اظهار کرد: از طرفی می‌بینیم ریگی به آیات قرآن استناد می‌کند و خودش را جهادگر معرفی می‌کند اما از این طرف فردی که به نوعی از سیستم اطلاعاتی نظام جمهوری اسلامی ایران است و ما باورمان این است که سربازان ما و نیروهای اطلاعاتی ما سربازان امام زمان هستند؛ حتی یک خط جواب آنها را نمی‌دهد و باید این سرباز امام زمان بودن بیشتر در فیلم دیده می‌‌شد که دیده نشد.

وی ادامه داد: اگر قرار بود سیستم‌های اطلاعاتی دیگر کشورها این کار را انجام دهند شاید همین اتفاقاتی می‌افتاد که در فیلم دیدیم و می‌توان گفت از لحاظ تکنیکی اتفاقات خوبی در فیلم افتاد و نشان داد فیلم در ژانر جاسوسی قوی است و توانسته تکنیک‌ها را به خوبی اجرا کند.

محمودی خاطرنشان کرد: فیلمنامه خوب بود و توانست مخاطب را همراه کند جذابیت‌ها و جلوه‌های ویژه بصری نیز خیلی خوب بود اما ضعف اصلی ضعف محتوایی و ضعف استدلالی بود که توضیحی برای ادعاهای بیهوده ریگی ندارد.

دبیر جشنواره فیلم سکانس بیداری خراسان رضوی با بیان اینکه ما در فیلم جنایت‌های ریگی را نمی‌بینیم و کارگردان به نمایش چند پلان کوتاه بسنده کرده است، افزود: در فیلم پاسخی به دورغ‌ها و چهره خشنی که ریگی از اسلام ساخته بود داده نمی‌شود که می شد فیلم بهتری باشد.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از حرکات شخصیت اصلی داستان بسیار «رامبو» گونه و «چکی چان» طور بود و این تیپ حرکات بیش از اینکه به فرهنگ و باور ما نزدیک باشد بیشتر برگرفته از سینمای هالیوود بود و حتی می‌توان آن را سوپر استارسازی کاذب نامید.

 محمودی یادآور شد: فیلم نگاه‌ها و باورهای اعتقادی مامور امنیتی را نشان نداد بلکه فقط یک جمله در پایان فیلم دارد که می‌خواهد بگوید ما به فکر مردم هستیم و خود را فدا می‌کنیم اما با این یک جمله کار در نمی‌آید و باید در فیلم نمایش داده شود. طرف مردم بودن و دروغ بودن ادعاهای ریگی را باید داخل فیلم می‌دیدیم.

فضای سیاه؛ حاکم بر جشنواره فیلم فجر

دبیر جشنواره فیلم سکانس بیداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه تا امروز تقریبا همه فیلم‌های جشنواره را دیده است، گفت: امید به شدت در فیلم‌های جشنواره کم‌رنگ است در بیشتر آنها فضا را یا سیاه یا زرد می‌بینید و این خیلی بد است چرا که در گام دوم انقلاب و بیانیه رهبر معظم انقلاب یکی از کلیدواژه‌های اصلی ما امید است و ما آن را در این فیلم‌ها کمتر می‌بینیم. اکثر فضای فیلم‌ها سیاه و به نام آسیب شناسی دیده شده که درون نظام برای آنها راهکار احقاق حق و عدالت خواهی دیده نمی‌شود به جز فیلم خروج حاتمی کیا.

وی افزود: در فیلم سامان سالور و در فیلم کشتارگاه نیروهای انتظامی و پلیس در حاشیه هستند و به نوعی آسیب شناسی می‌کنند و ضعف‌ها را نشان می‌دهند که این خوب است اما این که داخل سیستم و مجاری رسمی احقاق حق و عدالت‌خواهی کشور پیگیری نمی‌شود؛ یکی از ضعف‌ها است انقلاب ما امسال 41 سالگی اش را جشن می‌گیرد و در عین حال که برخی ضعف‌ها را داشتیم نشان داده که همیشه به موقع با متخلفان برخورد شده و می‌شود.

حرکات بالیوودی مامور امنیتی!

مهدی خویشاوندی معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا(ع) نیز دیگر تماشاگر این اثر سینمایی بود که در توضیح آن به خبرنگار فارس گفت: این اثر، فیلم بسیار خوبی بود البته بدون اشکال هم نیست اینکه یک فرد هدایت یک جریان را به عهده داشته باشد مردود است بلکه سیستم آن را هدایت می‌کند و باید سیستم را نشان می‌داد تا برای مردم اطمینان آور باشد که یک سیستم امنیتی قوی کشور چنین ماموریت‌هایی را انجام می‌دهد.

وی افزود: شخصیت اصلی داستان هم حرکاتی داشت که به نظر برگرفته از سینمای بالیوود بود و فیلم را سبک کرده بود این اشکالات جزئی در فیلم به نظر می‌رسید اما به طور کلی فیلم قوی و خوبی بود.

انتهای پیام/ 70061

منبع: فارس

کلیدواژه: روز صفر خروج لباس شخصی پسرکشی جشنواره فیلم فجر فیلم های جشنواره جشنواره فیلم فجر مامور امنیتی فیلم ها روز صفر ضعف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۴۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار با خانواده شهید عباسعلی الماس زاده در نقده

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، فرماندار شهرستان نقده با اشاره به اینکه  تاریخ سیاسی شهرستان نقده هرگز فراموش شدنی نیست ، افزود : فراموش کردن آنها باعث خیانت به خون شهداست و ما وظیفه سنگین اشاعه این فرهنگ و انتقال آن به نسل های آتی را بر عهده داریم .

محمد نوبخت نیا افزود: مردم شهرستان در سال ۱۳۵۸ با دفاع از آرمانهای نظام  غیرت و مردانگی خود را نشان داده اند و امروز وظیفه ما سرکشی ودیدار با خانواده شهداست که باعث آرامش و رفع خستگی در طول یک هفته کاریست .

وی در ادامه گفت : مسیر شهدا بعد از ۴۵ سال از انقلاب هنوز ادامه دارد و مسئولین خودشان را مدیون شهدا می داند  و امروز در جنگ نرم در قالب های دیگر با آرمان شهدا بیعتی دیگر تازه می کنیم .

فرماندار نقده افزود: ما باید مواظب فضاهای موجود باشیم تا اشرار ضد انقلاب و بدخواهان نظام مجددا چشم طمع نداشته باشند .

 

شهید نجفعلی الماس زاده ۱۳۵۸/۱/۳۱بر اثر تیر مستقیم عناصر فریب خورده ضد انقلاب در  نقده به فیض شهادت رسید .

وی  یک شهروند عادی بود وبه شغل کارگری  اشتغال  داشت.

 

 

دیگر خبرها

  • ژاوی: بارسا نباید این فصل را فراموش کند
  • توخل: بازی رئال مهم است، این بازی را فراموش کردیم
  • احیای بازیکنی که فراموش شده بود
  • از بازیگوشی در رشد کودک تا بیزبیز فراموش‌کار در رشد نوآموز
  • سرباز سابق ارتش اسرائیل : نباید فراموش کنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار (فیلم)
  • (ویدئو) فراموش نکنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار
  • تشویق سید حسین حسینی از سوی هواداران استقلال / فیلم
  • بدرقه خاطرات قهرمانی را فراموش کرد (عکس)
  • پویش این خنده را فراموش نخواهیم کرد برگزار می‌شود
  • دیدار با خانواده شهید عباسعلی الماس زاده در نقده