Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@07:42:34 GMT

۷ فیلم کمتر دیده شده از آل پاچینو

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۳۵۱۱

۷ فیلم کمتر دیده شده از آل پاچینو

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، آل پاچینو سال گذشته در دو فیلم سینمایی نامزد اسکار «روز و روزگاری در هالیوود» و «مرد ایرلندی» نقش آفرینی کرد و توانست نامزد بخش بازیگر مکمل مرد این جوایز نیز بشود. اگرچه نقش او در فیلم «روز و روزگاری در هالیوود» تارانتینو کوتاه بود، اما قابل تحسین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آل پاچینو با درخشیدن در آثار تلویزیونی مثل فیلم سینمایی «پترنو» و همچنین سریال «شکارچیان» نشان داده هنوز هم در هر زمینه و عرصه‌ای از سینما گرفته تا تلویزیون و تئاتر می‌تواند موفق و تاثیرگذار باشد. البته فیلم‌های ناامید کننده هم مثل هر بازیگر دیگری وجود دارد، اما نقش آفرینی‌های درخشان او در پدرخوانده، بعد از ظهر سگی، سرپیکو و صورت زخمی در رزومه او باعث می‌شود کاملا معدود فیلم‌های نامناسب او را فراموش کنیم.

تحقیر «Humbling»

آل پاچینو در این فیلم سینمایی مستقل همبازی گرتا گرویگ است که البته همکاری خوبی را رقم می زند. البته مطمئنا این فیلم سینمایی برای همه جذاب نخواهد بود و این موضوع از میزان فروش فیلم مشخص است. این فیلم سینمایی در جشنواره فیلم ونیز و تورنتو نیز نمایش داده شد. این فیلم داستان هنرمندی به نام سیمون اکسلر است که در شصت سالگی اعتماد به نفس خود را از دست داده است. او در این فیلم استادانه نیست، اما به اندازه کافی بازی او هیجان انگیز است.

دو بیت «Tow Bites»

جیمز فولی سابقه کارگردانی فیلم‌های مشهور زیادی را بر عهده داشته است. «دوبیت» دومین همکاری او با آل پاچینو محسوب می‌شود که البته در مقایسه با فیلم قبلی آنها یعنی «گلن گری گلن راس» سطح پایین تری دارد، اما با این حال این فیلم شایسته توجه بیشتری بود. پاچینو در این فیلم سینمایی نقش مکمل را بازی می‌کند، اما با این حال تمامی توجه را به خود جلب می‌کند. این یک تجربه منحصر به فرد برای آل پاچینو بود تا نشان دهد در زمان کوتاه هم چه کار‌هایی از او بر می‌آید.

فرانکی و جانی «Frankie and Johnny»

ترنس مک نالی، نویسنده این فیلم سینمایی است که امسال به دلیل مبتلا شدن به کووید ۱۹ جان خود را از دست داد. آل پاچینو در این فیلم نقش مردی را بازی می‌کند که از زندان آزاد شده و اکنون در یک رستوران کار می‌کند. میشل فایفر بازیگر دیگر این فیلم است که  هر دوی آنها را با نقشی متفاوت در فیلم «صورت زخمی» دیده بودیم.

قهوه چینی «Chinese Coffee»

این فیلم سینمایی بر اساس یک نمایش تئاتر است که در سال ۱۹۹۲ اجرا شده بود. آل پاچینو بازیگر این تئاتر بود و در سال ۲۰۰۰ خودش تصمیم گرفت که نمایش را در فرمت سینمایی کارگردانی کند. این فیلم سینمایی عامه پسند نیست، اما پر از نقل قول‌های ارزشمند و نگاه به عقبی به ادبیات کلاسیک است.

تو جک را نمی‌شناسی «You Don’t know jack»

همانطور که گفتیم آل پاچینو در فیلم‌های تلویزیونی هم موفق بوده و این فیلم یک مورد از آنهاست که جوایز زیادی را هم تصاحب کرده است. با این حال شاید هنوز نام این فیلم برای بعضی‌ها نا آشنا باشد. پاچینو برای این نقش نامزد جایزه انجمن بازیگری گلدن گلوب شد، نقشی که شاید یکی از پیچیده‌ترین نقش‌های او در سینما باشد. داستان فیلم برگرفته از زندگی جک کورکیان است که در دهه ۹۰ در آمریکا به جرم کمک به خودکشی محاکمه شد.

تاجر ونیزی «The Merchant of Venice»

یک فیلم دست کم گرفته شده اقتباسی از رمان‌های شکسپیر فیلم «تاجر ونیزی» است که به دلیل محتوای حساسش به یهود ستیزی متهم شد و مورد غفلت قرار گرفت. این فیلم داستان فردی را روایت می‌کند که به هزار سکه نیاز پیدا می‌کند و برای تامین آن پیش یک نزول خوار یهودی می‌رود. اما این یهودی در صورت بازپرداخت نشدن این پول شرط عجیبی را می‌گذارد.

مترسک «Scarecrow»

حضور جین هکمن و آل پاچینو دو مورد از بزرگتری بازیگران تاریخ سینما شاید به اندازه کافی دلیل قانع کننده‌ای برای دیدن فیلم «مترسک» باشد. این فیلم یکی از بهترین‌ها در نوع و ژانر خودش است. بازی آل پاچینو در این فیلم که نخل طلای کن را دریافت کرده قابل تحسین است اگرچه هیچ گاه در کنار بازی‌های او در فیلم‌های «پدر خوانده»، «سرپیکو» و «بعد از ظهر سگی» از آن یاد نمی‌شود.

داستان فیلم از این قرار است که مکس (جین همکن) تازه از زندان آزاد شده است و به دنبال شریکی برای کار می‌گردد. در راه برگشت از زندان به فرانسیسکولیون (آل پاچینو) بر می‌خورد. مکس، فرانسیس را به شراکت در انجام شغلی دعوت می‌کند و فرانسیس هم قبول می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان فیلم سینمایی آل پاچینو فیلم سینمایی آل پاچینو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)

عصر ایران - امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت در رویدادی کم نظیر، بزرگان فرهنگ و ادب و هنر در موزه سینما گردهم آمدند و به تماشای فیلم سینمایی "مست عشق" آخرین فیلم حسن فتحی که بر اساس برداشتی آزاد از حکایت شمس و مولانا ساخته شده است، نشستند.

شاید به جرات بتوان گفت که جمع کردن چنین بزرگانی در کنار هم، تنها در سایه اسامی بزرگی چون شمس و مولانا امکان پذیر بود که با همت سازندگان فیلم سینمایی مست عشق و "بنیاد شمس و مولانا" این امر محقق شد.

بزرگانی از دکتر محمدعلی موحد مولوی شناس و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب کشور، دکتر کریم زمانی و دکتر جلال‌الدین کزازی و دکتر ژاله آموزگار از ادیبان و مولوی‌پژوهان برجسته، پروفسور ارفعی زبانشناس و متخصص زبان‌های باستانی کشورمان که ترجمه منشور کوروش از خدمات ارزنده ایشان به تاریخ و فرهنگ کشورمان به شمار می‌آید تا استاد لوریس چکناواریان و استاد خدایی از بزرگان موسیقی کشور، استاد کریم زمانی، استاد محمد حیدری، استاد عین‌الدین صادق‌زاده و استاد سبزه که همگی از اساتید بنام خطاطی و خوشنویسی کشور هستند، دکتر موسی غنی ‌نژاد استاد برجسته اقتصاد و دکتر عبدالمحمود رضوانی مترجم و زبانشناس بزرگ کشورمان که ترجمه گلستان سعدی به انگلیسی از شاهکارهای ایشان است، دکتر سید احمد محیط طباطبایی، دکتر یونس شکرخواه، دکتر نمکدوست و دکتر فرید قاسمی که همگی از اساتید نامدار حوزه ارتباطات به شمار می‌روند، در برنامه صبح امروز در سالن سینماتوگراف موزه سینما به تماشای "مست عشق" نشستند. 

این مراسم که از ساعت ۱۰ صبح و با حضور حسن فتحی کارگردان و فرهاد توحیدی نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی مست عشق آغاز شد، با تماشای فیلم ادامه یافت و پس از آن این اساتید در کنار یکدیگر و در محفلی دوستانه به بحث گفتگو درباره فیلم و محتوای آن پرداختند. 

ابتکار گروه تولید فیلم سینمایی مست عشق در برنامه‌ریزی این رویداد که به نوعی با هدف ایجاد همگرایی میان جامعه نخبگانی و مخاطبان سینمایی شکل گرفته بود، در پایان مراسم و پس از اتمام فیلم بازخوردهای بسیار مثبتی را به همراه داشت.

حضور ستارگانی چون دکتر محمد‌علی موحد در کنار لوریس چکناواریان پیام آور این واقعیت جذاب بود، که پاسداران و نگاهبانان تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم، همچنان برای حمایت از آثار فاخری که مبلغ و نماینده‌ی چهره‌ی زیبای «ادبیات پارسی و عرفان ایرانی» در پیش چشم مردم جهان است، در کنار هنرمندان متعهد کشورمان ایستاده‌اند تا همچون همیشه، سالن‌های سینما محلی برای گرد آمدن فرهیختگان و تعالی فرهنگ باشد.

هرچند بازخورد شگفت انگیز این چهره‌های دانشمند و نکته سنج، مسئولیت دست‌اندرکاران و خالقان اثر را در آینده سنگین تر می کند اما در عین حال، تعاریف زیبایی که این ستارگان درخشان آسمان فرهنگ و ادب کشور از فیلم و محتوای آن داشتند و رضایتمندی‌شان از نحوه پرداختن به ظرایف رابطه شمس و مولانا برای عوامل سازنده فیلم بسیار جالب توجه و امیدوار کننده بود.

امروز مجمع ستارگان با زبانی که مخصوص خودشان است گفتند: اگر خوب بسازید، خوب ببینید و به داشته‌های این مرز بوم آگاه و مؤمن باشید، در کنار شما هستیم.
این علاقمندی از تشویق‌های پایان فیلم تا احساسات برانگیخته تعدادی از مخاطبان که بویژه لحظات انتهایی فیلم را با چشمانی اشکبار دنبال می‌کردند تا سخنانی که پس از اتمام فیلم و بیرون از سالن نمایش عنوان می‌کردند، همگی نشان از آن داشت که فیلم توانسته است در رسیدن به بخش قابل توجهی از اهداف خود که همانا بازنمایی برگی از تاریخ زرین فرهنگ و ادبیات کشورمان حول دو شخصیت برجسته آن یعنی شمس و مولانا است، موفق عمل نماید.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هستی تا سرمستی؛ به بهانه فیلم «مست عشق» «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران

دیگر خبرها

  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • تصویری کمتر دیده شده از شهیدان کاظمی، مهتدی و زاهدی
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • وقتی در کمتر از یک ثانیه کارما به سراغت می‌آید! / فیلم
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • فیلم‌های سینمایی تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت
  • «مصلحت» در شبکه دو